MedImagistic Plus oferă pacienților săi servicii de imagistică medicală la cele mai înalte standarde, utilizând aparatură de ultimă generație pentru rezultate de o acuratețe și precizie deosebită.

În cadrul centrului pacienții pot efectua investigații de Rezonanță Magnetică.  

Echipa de medici este condusă de SL Dr Carmen Ciufu – medic primar radiologie și imagistică medicală, cu o îndelungată experiență atât în diagnosticarea imagistică, cât și în managementul medical, fapt ce face ca echipa să fie foarte bine instruită și pregătită pentru a oferi pacienților o experiență medicală performantă și rezultate precise.

Scopul principal al echipei MedImagistic Plus este de a oferi pacienților noștri rezultate concrete, într-un domeniu atât de vast precum este imagistica medicală. Pentru a reuși să obținem performanța pentru pacienții noștri, centrul MedImagistic Plus este dotat cu aparate de imagistică la cele mai înalte standarde, toate aparatele fiind de ultimă generație, fiind în permanență la curent cu ultimele apariții în domeniul imagisticii. 

De aceea investim în permanență în aparatură de ultimă generație și în instruirea personalului nostru- pentru a garanta acuratețea rezultatelor oferite pacienților noștri.

Evoluția medicinei moderne este fulminantă atât la nivel de patologii sau afecțiuni cu care ne confruntăm zilnic, cât și în ceea ce privește evoluția tehnologiei utilizate pentru un diagnostic al afecțiunilor cât mai precis. Pentru a ajunge la cele mai bune rezultate , pentru a pune timpul în valoare în ajutorul pacienților de a primi diagnosticul și apoi tratamentul în timp util, ne folosim de cele mai performante tehnologii și echipamente de RM.

Împreună ne dorim să fim partenerul de încredere pentru pacienții noștri în domeniul imagisticii medicale, pentru rezultate rapide, precise și performante.

Echipa Medicala

Ș.L. Dr Carmen Ciufu
medic primar imagistica medicala
Dr. Angela Cîmpean
medic primar radiologie si imagistica medicala
Ș.L. Dr. Grigorian Mircea
medic specialist radiologie si imagistica medicala