MEDICONST PLUS este o firmă al cărui unic obiect de activitate este cel medical. A luat fiinţă în anul 2005 în Constanţa, sub numele de Carlena Med SRL, an în care a achiziţionat cel mai performant echipament de ecografie generală şi morfologie fetală existent la momentul respectiv pe plan mondial (şi unicul din Constanţa), Voluson 730, produs de firma General Electric.

Cu ajutorul acestui sistem ultrasonografic (proiectat în special pentru examinări ecografice în obstetrică) investigaþiile imagistice în perioada prenatală au căpătat, de-a lungul timpului, si in Constanta, noi dimensiuni.

O garanţie a calităţii investigaţiilor şi a acurateţii diagnosticelor ecografice oferite de Mediconst Plus o constituie formarea profesională în domeniul imagisticii medicale a medicului coordonator al acestui centru medical, Dr. Carmen CIUFU, medic primar radiodiagnostic, doctor în ştiinţe medicale, a cărei specializare în ecografie generală şi morfologie fetală s-a realizat pe parcursul mai multor ani la Facultatea de Medicină din cadrul Universitatii “VICTOR SEGALEN BORDEAUX, FRANŢA.

Cuvant Inainte
Manager MedImagistic Plus
Suntem alaturi de dumneavoastra cu cele mai performante servicii medicale!

Intrebari frecvente

Empty section. Edit page to add content here.

Rezonanta magnetica

Computer Tomograf

Ecografie 

Click mai jos pentru informatii

Click mai jos pentru informatii

Peformanta
100%
Precizie medicala
100%
Tehnologie de top
100%