Încă de la deschiderea Centrului medical Med Imagistic Plus și-a propus o misiune deosebită: excelență în îngrijirea pacienților săi.

De la dotări, la personal, până la metode de abordare, toți cei care îi trec pragul pot fi siguri că au parte de servicii medicale la standarde europene.

Centrul medical Med Imagistic Plus are în dotare computer tomograf. Iar pentru a se desfășura această investigație vă informăm despre câteva aspecte pentru a fi pregătit.

În vederea examinării prin computer tomografie nu sunt necesare pregătiri deosebite însă sunt câteva detalii pe care este bine să le aveți în vedere pentru o examinare calitativă.

Este indicat să vă prezentați la examinare cu toate documentele medicale pe care le aveți (investigații computer tomografice vechi, analize de laborator, filme radiografice, bilete de externare, scrisori medicale din care sa reiasă afecțiunile din antecedente). De asemenea, este obligatorie precizarea existenței sarcinii, a reacțiilor alergice, a existenței afecțiunilor hepatice (hepatite cronice cu VHB,VHC, a cirozei hepatice și etiologiei acesteia), renale, tiroidiene.

Și în cazul tomografiei există două tipuri de proceduri – investigații  cu sau fără administrare de substanță de contrast. În vederea obținerii unor examinări de foarte bună calitate, recomandarea noastră este să nu consumați alimente cu aproximativ 4 ore înainte de examinare, să nu consumați băuturi alcoolice, carbogazoase sau cafea.

Trebuie să colaborați îndeaproape cu personalul centrului medical, când operatorul vă solicită să inspirați sau să expirați  sau să vă tineți respirația, să nu vă modificați poziția pe masa de examinare în timpul scanării și să anunțați operatorul despre orice reacție în eventualitatea în care apare, în urma administrării substanței de contrast.