RM

Echipamentul de rezonanță magnetică Magnetom Symphony Sonata 1,5 T – Siemens permite realizarea investigațiilor de rezonanță magnetică la un nivel performant, iar interpretarea investigațiilor se fac cu o deosebită atenție celor mai mici detalii pentru rezultate promte și precise.

Echipamentul oferă investigații RM rapide, silențioase și poate realiza examinări în siguranță pentru pacienții cu implanturi metalice.

Computer Tomograf

Computer tomograful din cadrul centrului medical Med Imagistic Plus are un nivel minim de radiații și timp scurt de execuție a investigațiilor.

Există două tipuri de proceduri CT – investigații  cu sau fără administrare de substanță de contrast. În vederea obținerii unor examinări de foarte bună calitate, recomandarea noastră este să nu consumați alimente cu aproximativ 4 ore înainte de examinare, să nu consumați băuturi alcoolice, carbogazoase sau cafea.


Ecografie

Ecografia foloseşte ultrasunete pentru a obţine imagini ale organelor interne şi vaselor sanguine. Acesta este o metodă complet neiradiantă, ieftină şi repetabilă. Ecografia este examinarea de primă intenţie, înainte de a recomanda CT sau IRM.


Cabinete medicale individuale

Cabinetele medicale sunt individuale și includ următoarele specialități : ORL, medicină internă, endocrinologie, gastroenterologie, neurologie și psihiatrie. Programările se fac prin solicitarea directă către medicii din fiecare specialitate.